banner175
'Benim Mahallem' iftarda buluştu
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından geçen yıl hayata geçirilen Benim Mahallem projesi kapsamında Pamukkale ilçesinde kurulan 14 mahalle meclisi iftarda bir araya geldi. Beyaz İnci Düğün Salonu'nda gerçekleşen iftar programına Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, AK Parti Milletvekili Adayı Hasan Oymak, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nin bir çok sosyal projeye imza attığını kaydeden Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, bu projenin diğer illere örnek teşkil ettiğini söyledi.
 
Mahalle meclisleri mahallenin birer aynasıdır
 
Denizli’nin 19 ilçesindeki 622 mahallesinde yaşayan vatandaşlara hizmet verdiklerini kaydeden Değirmenci, Benim Mahallem projesi çerçevesinde birçok mahallede mahalle meclisleri kurduklarını hatırlattı. Mahalle meclisleri ile demokrasiyi en kılcal damarlarına kadar yerleştirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Değirmenci, "Mahallelerinizin ihtiyaçlarını en iyi sizler biliyorsunuz. Bugüne kadar en doğru kararları sizlerle birlikte aldık. Kurduğumuz mahalle meclisleri ile kadınlarımıza ve çocuklarımıza yönelik eğitim ve sağlık seminerleri düzenledik. Mahallelerimizden gelen tüm talepleri yerine getirmeye çalıştık. Mahalle meclisleri o mahallenin birer aynasıdır. Biz istiyoruz ki, mahalleniz için alınacak kararlar sizlerin istediği olsun” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku