banner175
Bu ay, tüm kavşaklar işlemeye başlayacak
Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Osman Zolan, bir bölümü daha trafiğe açılan Üçgen Köprülü Kavşağı’nda incelemelerde bulundu. Burada müjde veren Başkan Zolan, mart ayı içinde yeni yapılan hal, Üçgen ve Sanayi kavşaklarının mart ayı içinde tamamen trafiğe açılacağını müjdeledi. Başkan Zolan açıklamasında, ”  Üçgen kavşağımızdan günlük 110 bin araç geçiyordu. 4-5 ışık vardı. Bu araçlar 10-15 dakika bekliyordu. Bundan dolayı da milli servetimiz boşa gidiyordu. Bu proje sadece buradan bakıldığında 2.5 yılda kendini amorti edecek. İnsanlar stresten kurtulacak. Hava kirliliği olamayacak. Her bir detayını inceledik. En fonksiyonel proje bu idi. Yerli imalat yaptık. Burası Denizli’nin kalbidir. Şekil olarak ta kalbe benzettik. Ankara-İzmir, Antalya-İzmir istikameti açıldı. 15-20 güne kadar burada çalışmalarımız tamamlanacak. Peyzaj çalışmalarımızda yapılınca projemiz tamamlanacak. Aralık 2016’da çalışmamız başladı. 15 ayda tamamladık. 616 tane kazık var. Bunlardan 53 metre olanları var. Yüzde 65’lik çalışmalarımız tamamlandı. Denizlimize hayırlı uğurlu olsun. Peyzaj çalışmalarımız yaklaşık 3-4 ay devam edecek. Zeybek kavşağı ile bu projemiz yaklaşık 75 milyon liraya mal olacak” dedi.
 
MART AYINDA YOLLAR TRAFİĞE AÇILACAK
Tüm yolların mart ayında faaliyete geçeceğini de müjdeleyen Başkan Zolan, “Hal kavşağı İzmir’den gelen açıldı. 4 güne kadar diğer bölümü de açılacak. 20 güne kadar Hal kavşağı yapılacak. Mart ayı içinde tüm yollarımız yüzde 100 devreye girecek. Çevre yolumuzda ilerleyen süreçte devreye girecek. Denizli trafiğini rahatlatmak için projelerimiz sürüyor. Akıllı kavşaklar sayesinde yüzde 25 oranında trafiğimiz rahatladı. Rahatlatma çalışmalarımız devam edecek. İlkleri yapmaya devam edeceğiz. Denizli her şeyin en iyisine layık” dedi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku