banner175
Burayı akaryakıt istasyonu yapmayın!
Servergazi Mahallesi’ndeki Zeytinli Bahçe Parkı’nın imar durumu değiştirilerek ticari alana çevrildi. Alana benzin ve LPG istasyonu yapılacağı iddiaları da tepkiye yol açtı.  Denizlipost’un haberine göre CHP İl Başkanı Teoman Sancar, bir grup partili ve mahalle sakinleriyle birlikte Zeytinli Bahçe Parkı’nda toplanarak Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan kararı protesto etti.
 
Grup adına açıklama yapan CHP İl Başkanı Teoman Sancar, Denizli Büyükşehir Belediyesi’ni halkın yararına olmayan bu karardan geri dönmeye çağırdı. Sancar Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a şöyle seslendi:
 
Sayın Zolan; siz burayı benzin istasyonu yaparken, bu mahalleye danıştınız mı? Burada oluşacak çevre sağlığı zararlarını hesap ettiniz mi? Burada zaten yoğun yaşanan trafik çilesini beş katına çıkarırken araç yoğunluğunu ve yayaların yaşayacağı tehlikeyi hiç düşündünüz mü? Burada bir benzinlik istasyonu yapılması gerektiğine karar veren kim? Sayın Osman Zolan bildiğimiz kadarıyla siz de bu mahallenin bir sakinisiniz, lütfen bu yaptığınız yanlıştan geri dönünüz. Vatandaşa benzin ve gaz kokusunu değil, Zeytinli Bahçenin Yeşil Dokusunu ve Çiçek Kokusunu geri iade ediniz. Eğer ben yaptım oldu diyerek kararınızdan geri dönmeyecekseniz, bu millet sizi bu kararınızdan mutlaka döndürecektir. Eğer millete, memlekete ve mahalleliye bir gram saygınız varsa buraya yapılacak benzin istasyonu için referandum yapın, eğer Servergazi halkı buraya “Yeşil alan değil de benzinlik yap” diyorsa siz gidin yapın!” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku