banner175
Büyükşehir 2021'nin son Meclis toplantısını yaptı
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü 2021 yılının son toplantısını Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başkanlığında yaptı.
 
1’i Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Kurulu olmak üzere toplam 36 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıların ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2021 yılının güzellikleri ve zorluklarıyla geçtiğini belirterek, “İnşallah 2022, 2021’i aratmasın ve daha güzel olsun. Şimdiden yeni yılınız kutlu olsun. Sevdiklerimizle beraber Allah’ım bizlere güzel günler göstersin. Denizli’mize birlikte daha çok hizmet etmeyi Allah’ım nasip etsin inşallah” dedi.
 
“ŞEHRİMİZE GÜZELLİKLER KAZANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Başkan Zolan, sözlerine şöyle son verdi: “Birlik ve beraberlik içerisinde bu güzel hizmetleri vatandaşlarımıza sunmak için Meclisimizde güzel kararlar alıyoruz. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şehrimize inşallah güzellikler kazandırmaya devam edeceğiz.”
 
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi 2021 yılında 25 birleşimde 807 gündem maddesini karara bağladı. Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Kurulu’nda ise toplam 6 birleşimde 26 madde görüşülerek karara bağlandı.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku