banner175
Büyükşehir basın çalışanlarını ağırladı
 
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türk basınında sansürün kaldırılmasının 112. yıldönümü dolayısıyla basın çalışanları için program düzenledi. Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nda düzenlenen programa, Denizli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Erdal Işık, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhammet Karaçay, Denizli Yeni Medya Yayıncıları Derneği (YENİMEDYADER) Başkanı Serkan Urgancı, Basın İlan Kurumu Denizli İl Müdürü İdris Cirit ile Denizli’de yayın yapan yerel ve ulusal medya kurumları temsilcileri ve çalışanları katıldı. Teleferik ile Bağbaşı Yaylası’na çıkan basın mensupları burada Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçılarının kendileri için hazırladığı müzik dinletisi etkinliğine katıldı.
 
Karaçay: Bir an önce internet ve basın yasası çıkarılmalı
Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhammet Karaçay, basında sansürün kaldırılışının 112. yıldönümü vesilesiyle bir araya geldiklerini belirterek, buruk bir biçimde Basın Bayramı’nı kutladıklarını belirtti. Karaçay, “Bir an önce internet ve basın yasasının çıkartılmasını istiyoruz. Bu konuda TBMM’de görev yapan milletvekillerimize büyük görevler düşüyor. Bu nedenle buruk geçirdiğimiz Gazeteciler Bayramı hepimize kutlu olsun” dedi.
 
“Hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz”
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Erdal Işık ise, Başkan Osman Zolan’ın ani bir program nedeniyle programa katılamadığını belirterek, selamlarını iletti. Mesai gözetmeksizin halkın doğru haber alması için görev yapan tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlayan Işık, “Bu işin asıl zorluğunu sizler çekiyorsunuz. Bu anlamlı günde Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak sizleri misafir etmekten dolayı çok mutluyuz. Denizli’nin ortak menfaatleri doğrultusunda hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Meslek hayatınızda hepinize başarılar diliyorum” diye konuştu.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku