banner175
Büyükşehir Belediyespor ailesinden Başkan Zolan'a ziyaret
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 13 ayrı branşta 600’ü aşkın sporcusu ile ulusal ve uluslararası müsabakalarda pek çok önemli başarıya imza atan Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularını ağırladı. Amatör Spor Haftası nedeniyle gerçekleştirilen ziyarete Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer, Denizli Büyükşehir Belediyespor idarecileri, teknik heyet ve sporcular katıldı. Genel Sekreter Yardımcısı Özer, "Amatör spora verdiğiniz desteklerden dolayı gerek Büyükşehir Belediyesi spor kurslarımız, gerekse Büyükşehir Belediyespor Kulübümüz bünyesinde çok başarılı sporcu arkadaşlarımız yetişiyor. Ben tüm arkadaşlarımız adına desteklerinizden dolayı sizlere şükranlarımızı sunuyor, çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Gençlik varsa gelecek vardır”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tüm sporcuların ve idarecilerin Amatör Spor Haftası'nı kutladı. Başkan Osman Zolan, “Sizler bizim göz bebeğimizsiniz. Şehrimizdeki gençlerimize spor yapma imkanı verme noktasında gayret gösteriyoruz. Hem sağlıklı nesiller olarak yetişmeniz, hem de geleceğe hazırlanmanız açısından Büyükşehir Belediyesi olarak spora destek vermeye her geçen gün daha fazla devam ediyoruz. Çünkü siz değerli gençlerimiz bu ülkenin, bu şehrin, bizlerin geleceğisiniz. Gençlik varsa gelecek vardır. Gençlik varsa geleceğimiz daha güzeldir” dedi.

Eğitimler ücretsiz

Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak düzenledikleri ücretsiz spor kurslarıyla özellikle gençlerin en az bir spor dalıyla meşgul olmalarını arzuladıklarını

kaydeden Başkan Osman Zolan, 16 ayrı branşta kursların sürdürüldüğüne dikkat çekti. Başkan Zolan, “Gençlerimize, spor yapmak isteyen herkese birçok branşta kurslarımız var. Mazeret yok, 'param yok, imkanım yok’ demek yok. Her türlü spor faaliyetlerimizi amatör spor branşlarımızdaki eğitimlerimizi ücretsiz yapıyoruz. Sporcularımıza her zaman sahip çıkıyoruz. Gençlik bizim için çok önemli ve değerli. Tüm çalışma arkadaşlarımızla sizlere hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Biz aslında geleceğimize hizmet ediyoruz. Allah’ım yolunuzu açık eylesin. Herkesi kucaklayarak bu yürüyüşümüzü sürdüreceğiz inşallah” diye konuştu.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku