banner175
Büyükşehir Belediyespor Türkiye Şampiyonu
13-16 Temmuz tarihleri arasında Şanlıurfa’da düzenlenen Türkiye Ümit-Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası/Avrupa Kupası Milli Takım Seçme Müsabakalarına Denizli Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı damgasını vurdu. Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü Karate Takımı sporcusu Damla Su Türemen, Genç Bayanlar Kata Milli Takım seçmelerinde birinci olurken, Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü Karate Takımı da Genç Bayanlar Kata Kategorisinde “takım” olarak Türkiye Şampiyonu oldu. Genç karateciler Damla Su Türemen, Peri Koyuncu ve Aslı Başak Pehlivan’dan oluşan Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü Karate Takımı, final müsabakasında Gaziosmanpaşa Belediyesi Spor Kulübü'nü mağlup ederek, önümüzdeki ay Finlandiya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’nda Denizli ve Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı.

Başkan Osman Zolan’dan tebrik

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, seçme müsabakalarında başarılı sonuçlar alan sporcuları kutlayarak, katılacakları Avrupa Şampiyonası’nda başarılar diledi. Başkan Zolan, “Çok şükür bizim çocuklar yine yüzümüzü güldürdü ve başarılı bir sonuç daha aldılar. Denizlimizi ve ülkemizi Avrupa’da temsil etme hakkı kazandılar. Bu gurur hepimizin, yaptığımız yatırımların karşılığını görmek hepimizi çok mutlu ediyor. İnşallah sporcularımız Avrupa Şampiyonası’ndan da başarılı sonuçlar alır ve orada İstiklal Marşımızı gururla okuyup, şanlı bayrağımızı dalgalandırırlar. Genç sporcularımızı, antrenör ve idaricilerimizi tebrik ediyor bir kez daha Avrupa Şampiyonası’nda şehrimizi ve ülkemizi temsil edecek evlatlarımıza yürekten başarılar diliyorum” dedi.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku