banner175
Büyükşehir Belediyespor'da milli gurur sevinci
Denizli Büyükşehir Belediyesporlu sporcular aldıkları derecelerle kenti gururlandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesporlu judokalar Ayşenaz Özdemir ve Mehmet Ali Akıncı Sakarya’da düzenlenen Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’nda mücadele etti. Kadınlar kategorisinde Türkiye üçüncüsü olarak Denizli’ye bronz madalya kazandıran judoka Ayşenaz Özdemir bu sonuçla milli takım forması giymeye hak kazandı. Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’nda boy gösteren Akıncı ise + 90 kg kategorisinde zorlu rakiplerin arasından sıyrılarak Türkiye üçüncüsü oldu ve milli takım forması giymeye hak kazandı. 20 Şubat’ta Burdur’da başlayacak olan Avrupa Şampiyonası hazırlık kampına katılacak genç judocular, mart ayında Hırvatistan’da düzenlenecek olan Ümitler Avrupa Kupası’nda Türkiye adına mücadele edecek.
 
“Şehrimizin çocuklarıyla ne kadar gurur duysak az”
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sonuçlardan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, genç sporcuları tebrik etti. Başkan Osman Zolan, “Genç sporcularımızı, bizim çocukları yürekten kutluyor, milli forma altında kendilerine başarılar diliyorum” dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak gerçekleştirdikleri yatırımların karşılığını görmekten büyük bir mutluluk duyduklarını kaydeden Başkan Zolan, “Şehrimizin çocuklarıyla ne kadar gurur duysak az. Sporcularımızın şehrimizi ve ülkemizi başarıyla temsil etmeleri bizlere büyük gurur yaşatıyor. Emek veren ailelerimize, antrenörlerimize ve idarecilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku