banner175
Büyükşehir can dostları da unutmadı
Denizli’de beklenen kar yağışına karşı tüm önlemlerini alarak yollarda karla mücadele çalışması yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri sokak hayvanları için de tedbir aldı. Bu kapsamda beyaz örtü ile kaplanan kentte can dostlar için besleme çalışması gerçekleştiren Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri sokak hayvanlarının yoğun olarak bulunduğu cadde, sokak, park ve yeşil alanlara mama bırakıyor. Sokak hayvanlarının yoğun bulunduğu bölgelerde yapılan besleme çalışmalarının yanında Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi de acil durumlar için ekiplerini hazır da tutuyor.

Topyekün mücadele

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, karla mücadele çalışmalarının kent genelinde topyekün sürdüğünü söyledi. Bu kapsamda can dostlar için de besleme çalışması gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Zolan, “Allah'ımın bizlere emaneti olan can dostlarımıza hep birlikte sahip çıkacağız. Vatandaşlarımızın da bu soğuk günlerde evlerinin önüne bir kap su ve mama koymaları bizleri de mutlu edecektir” dedi.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku