banner175
Büyükşehir can dostları unutmadı
Koronavirüs ile mücadele kapsamında 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05:00’e kadar sürecek tam kapanma dönemi öncesi kamu hizmetlerinin aksamaması ve vatandaşların mağdur olmaması için tüm tedbirlerini alan Denizli Büyükşehir Belediyesi sokak hayvanlarını da unutmadı. Bu kapsamda can dostlar için besleme çalışması gerçekleştiren Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri sokak hayvanlarının yoğun olarak bulunduğu cadde, sokak, park ve yeşil alanlara mama bırakıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ayrıca sokak hayvanları için koyduğu su kaplarını da düzenli olarak kontrol etmeyi ihmal etmiyor.
 
Bir kap mama ve su
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 17 Mayıs 2021 Pazartesi gününe kadar sürecek tam kapanma dönemi için tüm tedbirleri aldıklarını kaydederek, bu kapsamda sokak hayvanlarını da unutmadıklarını söyledi. Sokak hayvanlarının yoğun bulunduğu bölgelerde yaptıkları besleme çalışmasının yanında Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi'nin de hizmetlerini sürdürdüğünü belirten Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Havalar ısınıyor. Vatandaşlarımızdan ricam özellikle bu günlerde evlerinin önüne bir kap su ve mama koymaları. Allah'ımın bizlere emaneti olan can dostlarımıza hep birlikte sahip çıkmaya devam edeceğiz."
 
"Biz sizin için çalışıyoruz, siz evde kalın"
 
Kamu hizmetlerinin aksamaması ve vatandaşların mağdur olmaması için tüm tedbirleri aldıklarını belirten Başkan Zolan, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra acil ihtiyacı olan vatandaşların taleplerini de yerine getirdiğine işaret ederek, "İnşallah bu zor günlerin üstesinden hep birlikte geleceğiz. Tüm kurallara uyalım, evimizde kalalım. Biz sizin için çalışıyoruz, siz evde kalın" dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku