banner175
Büyükşehir'de LGS ve YKS kurs kayıtları başladı
Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezleri, 19 Ekim'den itibaren sadece 8 ve 12. sınıf öğrencileri ile mezunlara yönelik Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) hazırlık kursu verecek. Bu kapsamda Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi’nde 12. sınıflar ve mezun öğrenciler için TYT (Temel Yeterlilik Testi) ve AYT (Alan Yeterlilik Testi) sınavlarına hazırlık kursu verilecek. Karaman, Yenişehir, Sevindik, Fatih, Anafartalar, Kayıhan, Gökpınar ve Mehmet Akif Ersoy Sosyal Etkinlik Merkezlerinde ise 8. sınıf öğrencilerine LGS hazırlık kursu verilecek. 19 Ekim'de başlayacak kurs kayıtlarının öğrencilerin gideceği sosyal etkinlik merkezinde yaptırabileceği belirtildi.

Sınıf mevcudu en fazla 10 kişi ile sınırlandırılacak

Üniversiteye hazırlık kurslarının yanında liseye giriş sınavlarına hazırlanacak öğrencilerin yer alacağı sınıfların mevcudunun en fazla 10 kişi ile sınırlandırılacağı, pandemi kurallarına uygun bir şekilde mesafeli oturma düzeni, maske ve hijyen kurallarına uygun bir eğitim gerçekleştirileceği ifade edildi. Kayıtların sınırlı tutulduğu açıklanırken, sınıfların dolması ile birlikte yeni kayıt alınmayacağı belirtildi.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku