banner175
Büyükşehir'de üst yapı atağı hız kesmiyor
Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezindeki Fatih, Cumhuriyet, Deliktaş, İncilipınar, Siteler, Muratdede, İlbade, Akkonak ve Karaman Mahallelerinde hayata geçirdiği dev alt yapı hamlesi tamamlanırken, kısa süre önce başlayan üst yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Üst yapıda gerçekleştirilecek dev hamle ilk olarak 3 gidiş-3 geliş olmak üzere toplam 6 şeritli olacak Ulus Caddesi ile başlarken Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Hüseyin Yılmaz Caddesi ve Hüdai Oral Caddesi'nde de çalışmalara başladı. Tamamlanma aşamasına getirilen Ulus Caddesi'nin ise Kurban Bayramı'na kadar çift yönlü trafiğe açılmasının planlandığı kaydedildi.
 
Hüseyin Yılmaz Caddesi 4 şeritli olacak
 
2 gidiş-2 geliş olmak üzere toplam 4 şeritli olacak 1500 metre uzunluğundaki Hüseyin Yılmaz Caddesi'ne 1750 ton asfalt döküleceği kaydedilirken, 3 bölüm halinde yapılacak caddenin bir kısmında hafriyat çalışmalarının tamamlandığı, bordür taşlarının döşenmeye başladığı, kısa süre içerisinde de asfaltlama çalışmalarına geçileceği ifade edildi. Hüdai Oral Caddesi'nde de hafriyat işlemlerinin başladığı kaydedilirken, güzergah gidiş-geliş olmak üzere 2 şeritli olacak. Ayrıca cep parklanma alanları bulunacak caddeye 1300 ton asfalt döküleceği belirtildi. Alt yapısı tamamlanan bölgelerde hızla üst yapılar yükselirken, Denizli Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanı içerisinde ihtiyaç bulunan yollarda da asfaltlama çalışması yapıyor. Bu kapsamda Cinkaya Bulvarı ve Kanyon Caddesi'ndeki asfaltlama çalışmalarını tamamlayan ekipler toplamda 2200 metre olan her iki güzergaha yaklaşık 11.000 ton asfalt döktü.
 
Denizli'nin en nezih bulvarı olacak
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, üst yapıya tamamlamak üzere oldukları Ulus Caddesi'nden başladıklarını hatırlattı. Ulus Caddesi'nde eski olan ne varsa kaldırdıklarını anlatan Başkan Osman Zolan, bölgede çok yoğun bir tempoda çalışıldığını ifade ederek, "Ulus Bulvarını Denizli’nin en nezih, en güzel caddelerinden birisi haline getiriyoruz. Bu bulvarımız Avrupa standartlarında aynı İstiklal Caddesi, Atatürk Caddesi, Lise Caddesi ve Gazi Bulvarı gibi olacak. Ben çalışmalar sırasına sabır gösteren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu nesil alt yapısını tamamladığımız bölgelerde bir daha alt yapı inşaatı görmeyecek" dedi. Üst yapıda çalışmalarının son sürat devam ettiğini ifade eden Başkan Osman Zolan, bu kapsamda Hüseyin Yılmaz Caddesi ile Hüdai Oral Caddesi'ne başladıklarını, kısa süre içerisinde bu caddeleri bitirip vatandaşların hizmetine sunacaklarını müjdeledi.
 
"Önemli olan eser bırakmaktır"
 
Her iki caddeyi de Ulus Bulvarı gibi yoluyla kaldırımıyla baştan aşağı yenileyeceklerini ifade eden Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: "Vatandaşlarımızın rahat ve huzuru için gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Biz bu makamda bir gün fazla kalalım diye değil kaldığımız sürede bir fazla ne icraat yapabiliriz anlayışına sahibiz. Biz kendi ikbalimizi bir kenara bırakarak Denizli’nin geleceği için elimizi taşın altına koyduk. Önemli olan iz bırakmak, önemli olan eser bırakmaktır. Biz bunun gayreti içindeyiz. Bundan da mutluluk duyuyoruz. Her gittiğimiz yerde iz bırakmak, eser bırakmak için gece gündüz çalışmaya, vatandaşlarımızın dertlerine derman olmaya, Denizlimizi bir adım daha ileri götürmek için gayret etmeye devam edeceğiz."
 
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku