banner175
Büyükşehir'den 10 Kasım Konseri
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83. yıldönümü dolayısıyla anma programı düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu’nda gerçekleştirilen programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Koro Şefi Ahmet Nuri Çağdaş yönetimindeki 100 kişilik dev kadro, Atatürk’ün sevdiği eserleri seslendirdi. Büyük beğeni ile izlenen konserde izleyiciler sanatçıları ayakta alkışladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu’nun da sahne aldığı programa katılanlar unutulmaz bir anma gecesine tanıklık etti.
 
" Türkiye Cumhuriyeti payidar kalacaktır "
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, konserin ardından yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü her daim saygı ve minnetle andıklarını söyledi. Başkan Osman Zolan, "O'nun bırakmış olduğu emanet ve eserlere hep beraber sahip çıkarak daha ileriye, daha güzele taşıyacağız. Türkiye Cumhuriyeti inşallah payidar kalacaktır, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ata'mızın emaneti emin ellerde, ruhu şad olsun" diye konuştu. Çok başarılı bir anma programı izlediklerini ifade eden Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Herkese çok teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir salonda sizleri misafir etmenin mutluluğunu yaşadık, bizleri yalnız bırakmadınız. Ata’mızı hep beraber andık, ruhunu şad ettik." Başkan Zolan konuşmasının ardından tüm sanatçılara çiçek takdim etti.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku