banner175
Büyükşehir'den aile sağlık merkezlerine koruyucu set

Denizli Büyükşehir Belediyesi koronavirüse (Kovid-19) karşı aldığı tedbirler kapsamında, aile hekimleri için koruyucu hijyen ve sağlık seti hazırladı. Koronavirüse karşı aldığı tedbirlerle büyük takdir toplayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, sağlık çalışanlarına yönelik bir kolaylık daha getirdi. Daha önce kentteki tüm sağlık çalışanlarına, eczacı ve eczanede çalışanlara belediye otobüsü ile ücretsiz ulaşım kolaylığı sunan Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentteki tüm Aile Sağlığı Merkezleri için koruyucu hijyen ve sağlık seti hazırladı. Hazırlanan sağlık ve hijyen setinde, 1 kutu maske, 2 kutu eldiven, dezenfektan ve kağıt havlu yer alırken, malzemeler kent genelinde bulunan 331 Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli aile hekimlerine dağıtılmaya başlandı.
 
Aile hekimlerinden Başkan Zolan'a teşekkür
 
Koruyucu sağlık ve hijyen seti, ilk etapta merkez ilçelerde görev yapan 200 Aile Sağlık Merkezi'ndeki aile hekimlerine dağıtıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'na bağlı 6 farklı ekibin görev aldığı dağıtım çalışmaları merkez ilçelerin yanı sıra 17 ilçede faaliyet gösteren 131 Aile Sağlığı Merkezi’nde de yapılacak. Aile hekimleri uygulamadan son derece memnun olduklarını belirtirken, kendilerine bu kolaylığı sunan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür etti.
 
Alkışlar sağlık çalışanlarına
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşların sağlıkları için canlarına pahasına görev tüm sağlık çalışanlarının yanlarında olduklarını belirterek, doktorundan hemşiresine hasta bakıcısından temizlik görevlisine her bir sağlık çalışanını yürekten alkışladığını belirtti. Başkan Osman Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Denizlimizin tamamında bulunan 331 Aile Sağlığı Merkezimizde görev yapan sağlık çalışanlarımıza hazırladığımız koruyucu hijyen ve sağlık seti ile destek olmak istedik. Bu zor günleri inşallah birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız. Ben kendi canları pahasına görev yapan tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum" dedi.
 
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku