banner175
Büyükşehir'den hayat kurtaracak bir proje daha
Denizli Büyükşehir Belediyesi bu yıl seferberlik başlattığı ulaşım yatırımlarıyla Denizli halkına rahat, konforlu ve güvenli bir ulaşım sunmak için çalışmalarını sürdürürken, hayat kurtaracak bir projesine daha başladı. Araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu Denizli-Antalya Karayolu'nda üst geçit inşasına başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, hayat kurtaracak projesini Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri kavşağına yapıyor. Kısa süre önce çalışmalarına başlanan Üniversite Yaya Üst Geçidi 3,6 metre platform genişliğinde ve 47 metre platform uzunluğunda olacak. Yerden 5 metre yüksekte olacak yaya üst geçidi çelik konstrüksiyon olarak imal edilecek. 12.80 metre uzunluğunda merdivenli ve asansörlü yapılacak yaya üst geçidi engelli geçişine de uygun olacak.
 


Rahat, konforlu ve güvenli ulaşım için yatırımlar sürüyor
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşların rahat, konforlu ve güvenli ulaşımı için yatırımlarının hızla sürdüğünü belirterek, bu kapsamda gerek hastaneye gelenler gerekse öğrenciler tarafından yoğun bir şekilde kullanılan Pamukkale Üniversitesi Hastanelerinin bulunduğu bölgede yaya üst geçidi çalışması başlattıklarını söyledi. Denizli-Ankara Karayolu'nda bir süre önce Şehit Er Doğan Acar Yaya Üst Geçidini hizmete aldıklarını anlatan Başkan Osman Zolan, kentin en büyük sorunlarından birisinin trafik olduğunu işaret ederek, bu ihtiyacı gidermek için yollar, kavşaklar, alt ve üst geçitler, çevre yolları, otoparklar gibi kentin dört bir tarafında seferberlik başlattıklarını kaydetti.
 


Başkan Zolan'dan Denizlililere teşekkür
 
Ulaşım projelerinin teker teker tamamlandığını vurgulayan Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: "İnşallah ulaşım anlamında tüm projelerimiz tamamlandığında Denizlimiz arzu ettiği rahat, güvenli ve konforlu bir ulaşıma kavuşacak. Vatandaşlarımız ışıklarda beklemeden, hayata geçireceğimiz alternatif yollarla zamandan ve yakıttan büyük tasarruf sağlayarak seyahat edebilecek. Bu sıkıntılardan eser kalmayacak. Ben çalışmalarımız sırasında bize destek veren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum."
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Denizlili 6 yıl önce

üniversite kavşağında aşırı derecede trafik yoğunluğu var aci̇l olarak oraya bi̇rde köprülü kavşak yapilmasi gereki̇r i̇lgi̇li̇lere duyurulur.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku