banner175
Büyükşehir'den kar yağışına jet müdahale
Denizli'de beklenen kar yağışına karşı tüm hazırlıklarını tamamlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri karla mücadelede başarılı çalışmalarıyla göz doldurdu. Kar yağışına karşı, kent genelinde 150 araç, 300 personelle belirlenen noktalarda hazır halde bekleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri dün öğle saatlerinde etkini hissettiren yağışla birlikte çalışmalarına başladı. Özellikle yüksek kesimlerde etkisini hissettiren kar yağışına karşı ekiplerini anında seferber eden Büyükşehir Belediyesi, kar kürüme araçlarıyla şehir merkezi ile birlikte Acıpayam, Babadağ, Baklan, Bekilli, Bozkurt, Buldan, Çal, Çameli, Çardak, Çivril, Güney, Honaz, Kale, Sarayköy, Serinhisar ve Tavas karla mücadele etti. Gece boyunca çalışarak kendi sorumluluk alnındaki tüm yolları açık tutan ekipler ihtiyaç olan bölgelerde de tuzlama çalışması yaptı.
 
Meydan ve kaldırımlar temizleniyor
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri yol temizleme çalışmalarının yanında vatandaşların yoğun olarak kullandığı güzergahlarda bulunan meydan ve kaldırımlarda da kar temizliği gerçekleştirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin bir süre daha devam etmesi beklenen kar yağışına karşı teyakkuz halinde olduğu, vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için hazırda beklediği belirtildi.
 
Tüm önlemler alındı
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kar yağışına karşı tüm önlemeleri aldıklarını kaydederek vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için 24 saat sahada olacaklarını söyledi. Sahada çalışan tüm ekiplere teşekkür eden Başkan Zolan, vatandaşların yola çıkmadan önce mutlaka kar lastiği, zincir ve çekme halatı gibi önlemlerini alması gerektiğine dikkati çekti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku