banner175
Büyükşehir'den konsere davet
Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı'nın desteklediği, Denizli Valiliği, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Türk Ocakları Denizli Şubesi işbirliğinde Kayalık Caddesi Ulu Camii yanındaki festival alanında yapılan Denizli'de Ticaretin Derin Kökleri: Ahilik ve Altıneller Festivali tüm hızıyla sürüyor. 

Bu kapsamda 19 Eylül'e kadar 27'si Türkiye’nin çeşitli kentlerinden, 13’ü ise Türk dünyası ülkelerinden olmak üzere toplam 40 el sanatları ustası birbirinden özel performanslarını Denizlililer için sergilerken, her gün saat 21.00'de de müzik şöleni gerçekleştiriliyor. Festivalin 3'üncü günü Özgür Doğan'ın sahne aldığı Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı THM Konseri düzenlenirken, 4. gün ise Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı THM Topluluğu Konseri sahne aldı.  

40 KİŞİLİK KADRO DENİZLİ'DE
Festival, 18 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 21.00'de İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu konseri ile devam edecek. 

Şavk Eryürek'in sanat yönetmenliğini yaptığı 40'ın üzerinde ses, saz ve dans sanatçısının katılacağı konser Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu'nda düzenlenecek. 

Konsere tüm Denizlililerin davetli olduğu belirtilirken programda Türk dünyasına özel eserler seslendirilecek. 


 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku