banner175
Büyükşehir'den Serinhisar'a tarihi yatırımlar

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Serinhisar ilçesinde devam eden Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (DESKİ) Genel Müdürlüğü'nün içme suyu ve kanalizasyon parsel bağlantı çalışmaları ile doğalgaz boru hattı döşeme çalışmalarını inceledi. Başkan Zolan'a AK Parti Serinhisar İlçe Başkanı Cemal Kobaş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, Enerya Denizli Gaz Dağıtım A.Ş. İşletme Müdürü Zekeriya Kurşunluoğlu ve beraberindekiler eşlik etti. Alt yapı çalışmaları süren Serinhisar ilçesindeki içme suyu ve kanalizasyon parsel bağlantı çalışmalarını inceleyen Başkan Zolan, devam eden doğalgaz boru hattı döşeme çalışmaları hakkında bilgi aldı. Tüm çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Osman Zolan, ilçedeki esnaf ve vatandaşlarla da sohbet ederek dertlerini dinledi.
 
"Serinhisarımıza ne yapsak azdır"
 
Başkan Zolan, Serinhisar ilçesinde başlattıkları altyapı projelerinin hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi. Serinhisar'da içme suyu ve kanalizasyon hatlarının baştan aşağı değiştiğini, yağmursuyu hatları ile ilgili de çalışma yapıldığını anlatan Başkan Zolan, "Serinhisar, önemli bir ilçemiz. Vatandaşlarımızın sağlıklı bir ortamda yaşamaları, evlerine temiz ve düzenli suyun ulaşması ve atıkların bertaraf edilmesi noktasında Büyükşehir Belediyesi olarak yoğun bir çalışmaya girdik. Serinhisarımıza ne yapsak azdır. Yatırımlarımızı durdurmadan, vatandaşlarımızı olumsuzluklardan bir an önce kurtarmak adına altyapı çalışmalarımızı tamamlamak için hızlı bir şekilde çalışıyoruz" dedi.
 
"Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmaları koordine ediyoruz"
 
Altyapının yanında doğalgaz çalışmalarının da sürdüğünü ifade eden Başkan Osman Zolan, "Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla Serinhisar’a doğalgazın gelmesi kararı alındı. Enerya da çalışmalara başladı. Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmaları koordine ediyoruz. İlk etapta ana arterlerde, bizim üst yapı çalışması yapacağımız bölgelerdeki doğalgaz çalışmasını inceledik. Çalışmaların hızlanmasını arzu ettik" dedi. Serinhisar ilçesinde altyapısı biten bölgelerin üst yapısı için asfalt ihalesi yaptıklarına dikkati çeken Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Altyapı eksikliklerinin diğer kurumlarca da giderilmesi sonrasında üstyapımızı yapacağız. Serinhisarımızın sabrına, desteğine teşekkür ediyorum. Artık torunlarımızın torunlarının kullanacağı altyapısıyla, üstyapısıyla Serinhisarımız parmakla gösterilen bir ilçemiz olacak."
 
"Biz bugüne kadar günlük işlerle uğraşmadık"
 
Başkan Zolan, "Altyapı zor ve meşakkatlidir, ağır mali yükler getiren ve çevresine toz, çamur gibi rahatsızlıklar veren işlerdir. Yaptıktan sonra da göze gözükmeyen işlerdir. Ancak altyapı sağlam olduğunda, yapılması gerekenler yapıldığında geleceğin de sağlam olduğunu görürüz. Alt yapı tamamsa üste ne yaparsanız yakışır. Biz bugüne kadar günlük işlerle uğraşmadık. Köklü ve kalıcı işlerle milletimize hizmet ettik. Serinhisarımıza da aynı şekilde imza atıyoruz. İnşallah yakın bir tarihte altyapı çalışmalarını da tamamlayarak güzel bir Serinhisar'a kavuşacağız. Serinhisarımıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.
 
"Yeni bir kaynak bulmayı arzu ediyoruz"
 
Serinhisar'da su kaynaklarında eksilmeler olduğuna dikkati çeken Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: "Yaz mevsiminde ve suyun yoğun kullanımı olduğu zaman sıkıntı çekiliyor. Bu sorunu çözebilmek adına su arayışlarımız ve sondaj çalışmalarımız başladı. İnşallah yakın bir zamanda yeni bir kaynak bulmayı arzu ediyoruz. Yeni kaynağı bulduğumuzda inşallah su ihtiyacı ile ilgili dönemsel sıkıntıları bertaraf etmek için güzel bir yatırımımız olacak. Suya ulaştığımız zaman Serinhisarımıza o müjdeyi vereceğiz. Serinhisar için çalışıyoruz." 
 
"Geçmiş günleri özledik"
 
Koronavirüs tedbirleri konusunda rehavete kapılmamak gerektiğini vurgulayan Başkan Zolan, "Vatandaşlarımızdan özel rica ediyorum, onlar evde sağlıklı kalsınlar, biz Büyükşehir olarak çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah yakın zamanda da parklarımızda, meydanlarımızda vatandaşlarımızla kucaklaşacağız. Geçmiş günleri özledik. Öncelikle sağlıklı kalmak gerekiyor. Denizlimizde de kayıp ve vakalarımız var. Her geçen gün vakalarımız azalıyor. Günlük tahliller de bizi umutlandıran noktaya geldi. Rehavete gerek yok, bu işin şakası yok. Ciddi şekilde kurallara uymamız ve kendimizi korumamız gerekiyor. Sağlıklı ve mutlu kalalım" dedi.     
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku