banner175
Büyükşehir'den trafik sorununa dev çözüm
Denizli'de hızla artan nüfus ve araç sayısına karşı yeni önlemler alarak farklı ulaşım projeleri geliştiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce çalışmalarına başladığı 50 metre genişliğindeki yeni çevre yolu inşasında sona yaklaştı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tamamlanma aşamasına getirilen çevre yolunda incelemede bulundu. Başkan Osman Zolan'a Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, daire başkanları ve beraberindekiler eşlik etti. Başkan Osman Zolan, burada yaptığı açıklamada, Denizli'ye yeni bir çevre yolu kazandırdıklarını vurgulayarak, "50 metre genişliğinde 4 geliş, 4 gidiş olan yolumuz Denizli’nin trafik yükünü alacak. Şehir merkezindeki trafik akışını rahatlatacak. Çalışmalarımızın sonuna doğru yaklaştık” diye konuştu.
 
En yakın zamanda hizmette
 
Dev proje ile her gün şehir merkezi trafiğine girmek zorunda kalan araç yükünün kalkacağına işaret eden Başkan Osman Zolan, “Bu yolumuz Üçler bölgesinden, 1200 Evler, Göveçlik yolu ve 29 Ekim Bulvarı'nın birleştiği noktadan başlıyor. Ali Marım Bulvarı’nın devamı olarak yer alan yolumuzu yoğun bir hafriyatın ardından İzmir Bulvarı’na indirdik. Yolumuzun tamamlanmasıyla artık binlerce araç şehir merkezine girmeyecek. Bu yol şehrimizin trafik yükünü önemli bir şekilde alacak. Sürücülerimiz artık şehrin merkezine girmeden bu çevre yoluyla Merkezefendi İlçesi’nde yer alan yaklaşık 20 mahalleye ulaşım sağlayacak. Yeni çevre yolumuzu en yakın zamanda hizmete alacağız" dedi.
 
Hal Köprülü Kavşağı'na bağlanacak
 
Yeni çevre yolunun devamında, geleceği de öngörerek Hal Köprülü Kavşağı yaptıklarını anlatan Başkan Osman Zolan, "Bu çevre yolumuz Hal Köprülü Kavşağı’na bağlanacak. Oradan Bozburun yoluna ve daha sonra vatandaşlarımız Ankara yoluna güvenli bir şekilde ulaşacak. Sonuç olarak İzmir yoluna, Ankara yoluna veya Organize Sanayi Bölgesi’ne gitmek isteyen Merkezefendi ilçesindeki tüm vatandaşlarımız burada konforlu, rahat ve hızlı bir ulaşım sağlayacak” dedi.
 
Hedef hızlı ve konforlu ulaşım
 
Ulaşım yatırımlarını sürdürmeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: “Yeni yollarla şehrimizin merkezinde oluşan trafik yükünü alarak insanlarımızın konforlu ulaşımını sağlama noktasında gayret gösteriyoruz. Köprülü kavşaklar yapıyoruz; Üçgen, Zeybek, Sanayi Bağlantı Köprüsü, Hal Köprülü Kavşağı. İnşallah bu yeni açtığımız yollarla, yeni yaptığımız kavşak düzenlemeleriyle, trafik yönetim sistemiyle Denizlimizin trafiğini rahatlattık. Rahatlatmaya da devam edeceğiz. Şimdiden Denizlimize hayırlı uğurlu olsun."
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku