banner175
Büyükşehir DESKİ'de hedef alt yapıda sıfır sorun
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Adalet Mahallesi’nde altyapı çalışmasına başladı. Daha önce modern içme suyu ve kanalizasyon hatları yapılan Adalet Mahallesi ilk kez yağmur suyu hatları ile buluşuyor. Adalet Mahallesi’ne toplamda 3 kilometrelik yağmursuyu hattı döşenecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü ve beraberindekiler ile birlikte Adalet Mahallesi’nde başlanan çalışmaları inceldi. Çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Zolan, bugüne kadar şehrin birçok bölgesinin alt yapısını baştan aşağı yenilediklerini belirterek, bu kapsamda Adalet Mahallesi’nin de önemli bir ihtiyacını gidereceklerini söyledi.

"Vatandaşların şikayeti ortadan kalkacak "

Adalet Mahallesi’nde yağmur yağdığı zaman yüksek eğimden kaynaklı olumsuzlukların yaşandığını anlatan Başkan Zolan, "Adalet Mahallemizde içme suyu ve kanalizasyon hatları konusunda bir sıkıntısı yok ama yağmur suyu hatları noktasında ihtiyaç var. Vatandaşlarımızın şikâyetini ortadan kaldırmak amacıyla yağmur suyu hatlarımızın inşasına başladık. Adalet Mahallemizde daha önce yapmış olduğumuz içme suyu ve kanalizasyon yatırımlarımız sonrasında şimdi de yağmur suyu hattı yatırımı ile birlikte altyapıyı tümden tamamlamış olacağız. Artık yağmur yağdığında su baskını riski taşımayacak, insanlarımız sıkıntı çekmeyecek" ifadelerini kullandı.

"Bunlar önemli yatırımlar"

Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bunlar gerçekten önemli yatırımlar, uzun yıllar ihtiyacı karşılayan yatırımlar. Biz altyapımızı önemsiyoruz. Göreve geldiğimizden bugüne merkez ve 19 ilçemizde

vatandaşlarımızın rahatı, konforu ve sağlıklı yaşamı için altyapımızı yapmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın vermiş olduğu destek ve gösterdikleri sabır noktasında biz de azimli, cesaretli bir şekilde yatırımlarımızı yapıyoruz. Şimdiden Denizlimize, ilçelerimize ve Adalet Mahallemize hayırlı ve uğurlu olsun."
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku