banner175
Büyükşehir, dükkanı kapalı olan kiracılarından, açılıncaya kadar kira almayacak
Salgın nedeniyle dükkanları kapanan esnaf zor günler geçirirken, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden örnek bir uygulama geldi. “Her zamankinden daha fazla dayanışma ve birlikteliğe ihtiyacımız olan bu günlerde Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen görevleri yapmaya gayret ediyoruz” diyen Büyükşehir Belediyesi, dükkanları kapalı olan esnaftan, dükkanlarını açıncaya kadar kira almayacağını duyurdu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda, “Kovid-19 tedbirleri kapsamında faaliyeti durdurulan mülkiyeti Büyükşehir Belediyemize ait işyerlerimizden yeniden açılıncaya dek kira bedeli tahsil etmeyeceğiz. Esnafımızın da yanında olmaya devam edeceğiz. İnşallah kısa süre içinde sağlıklı günlerde yeniden buluşacağız” denildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku