banner175
Büyükşehir ekipleri yeni yılda da nöbette
Denizli Büyükşehir Belediyesinin nöbetçi ekipleri yılbaşında da görevleri başında hazır bekledi. 31 Aralık'tan başlayarak teyakkuzda bekleyen Büyükşehir Belediyesi nöbetçi birimleri, Denizli halkının rahat ve huzur içerisinde yeni yıl tatilini geçirmeleri için yılbaşına görevleri başında girdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, meydana gelebilecek yangın ve trafik kazası gibi olaylar için kent genelindeki 52 noktada nöbet tuttu. Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, yeni yıl tatili boyunca gelen ihbarlara anında cevap vererek vatandaşların imdadına koştu.  

Ekipler anında yönlendiriliyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığının nöbetçi ekipleri de görevleri başında bulunurken, yeni yıl tatili boyunca vatandaşların huzur, güven ve rahatı için denetimlerini sürdürdü. DESKİ ekipleri ise meydana gelebilecek arızalara müdahale için nöbetçi ekiplerini hazırda bekletirken, ALO 185 arıza hattına gelen ihbarlara karşı nöbetçi birimler anında yönlendirildi.
 
“Tedbir alıyoruz”
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Yeni yıl tatilinde çalışan nöbetçi arkadaşlarımız, halkımızın huzur, güven ve rahatı için çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah arkadaşlarımıza ihtiyaç olacak durumlar yaşanmaz ancak bizler Büyükşehir Belediyesi olarak halkımız için tedbir alıyoruz. Yılbaşında fedakarca çalışan arkadaşlarıma teşekkür ediyor, halkımızın yeni yılını bir kez daha kutluyorum” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku