banner175
Büyükşehir ekipleri yeni yılda da nöbette olacak
Denizli Büyükşehir Belediyesinin nöbetçi ekipleri her yıl olduğu gibi bu yılbaşında da görevleri başında olacak. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi 31 Aralık'tan başlayarak vatandaşların rahat, huzur ve güven içerisinde yeni yıla girmeleri için tüm önlemlerini aldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü, Zabıta Dairesi Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Ulaşım Dairesi Başkanlığı ve ilgili tüm ekipler yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı nöbetçi ekiplerini hazırda bekletecek. Vatandaşların her türlü problemi için "Alo 153" telefon hattı ile "112 İtfaiye", "188 Cenaze" ve Büyükşehir DESKİ'nin "185 Çağrı Merkezi" yeni yıl tatili boyunca hizmet verecek.
 
Büyükşehir tüm önlemleri aldı
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, hemşehrilerinin rahat ve huzur içinde yeni yıl tatillerini geçirebilmeleri için tüm önlemleri aldıklarını söyledi. Belediyecilik hizmetlerinin bu süreçte de aksamadan süreceğini belirten Başkan Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesinin nöbetçi ekiplerine teşekkür ederek tüm hemşehrilerine sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir yıl diledi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku