banner175
Büyükşehir geleceğe yatırım yapmaya devam ediyor
Denizli Büyükşehir Belediyesi, geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasında kilit rol üstlenen amatör spor kulüplerini desteklemeyi bu yıl da sürdürdü. Bu kapsamda 2021-2022 sezonunda liglere katılarak faaliyet gösteren ve yeni kurulan 191 amatör spor kulübüne verilecek 3,3 milyon liralık destek dolayısıyla, Denizli Büyükşehir Belediyesi Amatör Spor Kulüpleri Maddi Yardım Töreni düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan törene, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Soyfidan, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer İlman, TÜRFAD Denizli Şube Başkanı Bülent Fil, Denizli ASKF Başkanı Ayşe Sarıkaya, amatör spor kulüplerinin temsilcileri ve sporcular katıldı. Denizli ASKF Başkanı Sarıkaya, Büyükşehir Belediyesinin amatör spor kulüplerine destek programını her yıl düzenlendiğini anlatarak, Başkan Osman Zolan’ın her zaman yanlarında olduğunu belirtti.
 
Sporda da marka kent Denizli
 
Çocuklar ve gençlerin geleceği için verilen hizmetlerin çok önemli olduğunu vurgulayan Sarıkaya, “Bu törenin yapılmasında emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan olmak üzere herkese minnetlerimi, şükranlarımı sunarım” dedi. Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İlman ise, Denizli’de yaptıkları ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarında Başkan Zolan’ın desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini belirterek, “Kendisine şükranlarımı sunuyorum. Tesisleşme anlamında Büyükşehir Belediyemizin çok büyük destekleri var. İlimiz sanayide ve üretimde nasıl marka kent ise spor turizmi ve spor organizasyonu konusunda da bir marka kent haline dönüştürmemiz gerekiyor. Programın hayırlara vesile olmasını diliyor, güzel desteklerin artarak devam etmesini temenni ediyorum” dedi.
 
“Çünkü spor hayatın bir parçasıdır”
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, amatör spor kulüplerine maddi destek programını deprem nedeniyle ertelediklerini anlatarak, “Öncelikle depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum. Allah’ım bizleri afetlerden korusun. İnşallah yaralarımıza hep beraber seferberlik ruhuyla saracağız” dedi. Bir milletin en önemli geleceğinin gençliği olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Gençliğin eğitimli ve donanımlı olması, sporla ve sanatla uğraşması gerekiyor. Donanımlı gençlik özgüvenli olur. Onun için gençlerimizi eğitimde, sporda ve sanatta donanımlı hale getirmemiz gerekiyor. Spor bunların en başında geliyor. Çünkü spor hayatın bir parçasıdır ve içinde kurallar vardır. Sporda ekip ruhu ile birlikte başarmayı öğrenirsiniz. Sporda olduğu gibi hayatta da disiplinli olup kurallara uyduğunuzda başarılı olursunuz.”
 
“Biz sizleri seviyoruz”
 
Futbolun önemli olduğunu ancak diğer tüm spor branşlarına da destek olmak gerektiğini belirten Başkan Zolan, “Tüm amatör spor kulüplerimize geçen yıl olduğu gibi destek sağlayacağız. Burada benim en büyük teşekkürüm, amatör spor kulüplerini kuran, bugünlere getiren, başta kulüp başkanı olmak üzere yönetimde bulunan değerli kardeşlerimizedir. Gerçekten siz gençlerimiz için dertlendiniz, bu ülke için dertlendiniz. Gençleri geleceğe hazırlamak için kendi imkanlarınızı seferber ediyorsunuz. Bu çok kıymetli. Biz de ‘Bir nebze destek olabilir miyiz?’ diye dertleniyoruz” dedi. Kulüplere en üst seviyede destek olmaya gayret ettiklerini kaydeden Başkan Zolan, “Bugün amatör spor kulüplerimize toplam 3 milyon 300 bin TL destek olacağız. Şimdiden hayırlı olsun. Biz sizleri seviyoruz. İhtiyaçlarınız için bugüne kadar seferber olduk, bundan sonra da seferber olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
 
Başkan Zolan gençlere seslendi
 
Gençlere de seslenen Başkan Zolan, “Sevgili gençler sizleri seviyoruz. Sizler bizim umudumuzsunuz, geleceğimizsiniz. Bu ülkeye hizmet edip, bayrağımızı daha yukarı, daha ileri taşıyacaksınız. İnşallah kazanacağınız müsabakalar sonunda İstiklal Marşımızı okuyacaksınız, bayrağımızı göndere çektireceksiniz.  Biz sizlere güveniyoruz, Allah’ım yolunuzu açık etsin, başarılı eylesin. Emek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından futbol ve diğer branşlar olmak üzere iki bölüm halinde yapılan programda Başkan Zolan, 191 amatör spor kulübü yönetici ve temsilcilerine toplam 3.300.000 TL'lik maddi destek çeki verdi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku