banner175
Büyükşehir ile daha yeşil bir Denizli

Denizli Büyükşehir Belediyesi yaz mevsimine girilmesiyle birlikte kentin dört bir tarafını çiçeklerle donatmaya başladı. İlk etapta şehirlerarası ana yollarda bulunan refüj ve yol kenarlarını çiçeklendirmeye başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri ana yolların ardından park, yeşil alan ve diğer tesislerde ekim çalışması yapacak. Kadife, begonya ve alternatera ile buluşan alanlar çiçeklerin açmasının ardından izlenmesi doyulmaz manzaralar oluşturacak.
 
Yeşil alanlarda bakım ve temizlik
 
Öte yandan havaların ısınmasıyla birlikte park ve mesire alanlarında vatandaşların daha rahat ve hijyenik bir ortamda dinlenmeleri için de çalışmalarına hız veren Denizli Büyükşehir Belediyesi, yeşil alanların bakım ve temizliklerini yapıyor. Çimleri biçen ekipler vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda bakım çalışmalarını rutin olarak gerçekleştiriyor.
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku