banner175
Büyükşehir ile gezen gençler çok mutlu
Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği “Büyükşehir İle Geziyorum” adlı proje gençlerden tam not aldı. Proje ile Denizli genelindeki lise 11. ve 12. sınıf öğrencileri kentin doğal ve kültürel değerleri ile Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarını görme fırsatı bulurken, gezinin ilk haftaki programına Merkezefendi, Sarayköy, Honaz, Buldan, Güney, Bozkurt, Babadağ, Baklan ve Çardak ilçesindeki yaklaşık 1000 öğrenci katıldı. Gezide Pamukkale ve Hierapolis Antik Kenti ile Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nı gören gençler Türkiye’nin en büyüklerinden biri olan Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi ve Doğal Yaşam Parkı’nı ziyaret etti. Daha sonra Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde Başkan Osman Zolan ile buluşan gençler buradaki planetaryumda uzayın derinlikleri ile Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunca hazırlanan “Söz Sende” adlı oyunu izledi.
 
Sınav öncesi stres atıyorlar
 
“Büyükşehir İle Geziyorum” projesine tam not veren gençler memnuniyetlerini şöyle belirtti: Hakkı Barış Özormancık: “Gezi çok güzel gidiyor. Bir haftadır bu geziyi bekliyorduk. Çok güzel bir aktivite olmuş. İnsanlarla kaynaşıyoruz. Sınavlardan önce kafa dağıtmak için böyle bir gezi gerekliydi. Hem koronadan dolayı maskelerden de bunalmıştık. Şimdi açık havada gezmek güzel oluyor.”  
Gülçin Karakaya: “Proje bence çok güzeldi en eğlencelisi de belki tiyatroydu. Tarihi yerleri de görmüş olduk çok iyiydi. Üniversite sınavı öncesi güzel bir etkinlikti.”
 
İzzetcan Karademir: “Bizim için çok eğlenceliydi. Özellikle planeteryum ve tiyatro bence çok güzeldi. Bu yıl girecek olduğumuz sınavlar geleceğimiz için çok önemli ve sürekli stres içerisindeyiz. O yüzden bu program çok güzel oldu.”
 
Selahattin Ürkmez: “Ben çok memnun oldum gerçekten. Pamukkale ayrı bir güzeldi, planetaryum ayrı bir güzeldi, tiyatroyu çok beğendim. İyi bir etkinlik oldu. Sınav öncesi bizim için motive oldu. Çok beğendim, çok memnun kaldım.”
 
Ahmet Eroğlu: “Bu gezi bize moral anlamında çok iyi oldu. Hepimizin sınav stresi var. Okul, ev arasında hepimiz sıkılıyoruz. Aslında böyle bir şeye herkesin ihtiyacı vardı.”
 
Busenur Gökgöz: “Biz bugün çok eğlendik çok verimli bir gezi oldu. Son sınıf olarak da kafamızı dağıttığımız için çok mutluyuz. Bence her sene düzenlenmeli.”
 
Cennet Övünçkan: “Bugün bizim için moral, motivasyon ve destek anlamında çok güzel bir etkinlik oldu. Çok stresli olduğumuz şu dönemde sınavlara hazırlandığımız zaman böyle bir etkinliğin olması bizim için çok moral verici oldu. Bunun için çok şanslıyım. Bu etkinliği düzenleyenlere çok teşekkür ediyorum.”
 
Özlem Sude Kocabıyık: “Daha önce gidemediğim yerlere gittim benim için çok güzel oldu. Aynı zamanda sınav stresindeyiz o yüzden bizim için moral ve motivasyon oldu. Böyle çalışmalar devam ederse çok güzel olur. Ben ayrıca hayvanları da çok seviyorum. Buraya geldiğim içinde çok mutluyum. Bu geziyi düşünüp düzenleyen herkese çok teşekkür ediyorum.”
 
Gençler Başkan Zolan ile buluşuyor
 
Programlarda gençlerle bir araya gelerek “Söz Sende” oyununu birlikte izleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sınav öncesi gençleri stresten bir nebze de olsa uzaklaştırarak Denizli’nin eşsiz güzellikleriyle dolu bir gün geçirmesini istediklerini söyledi. Başkan Zolan, “Denizli’mizin merkeziyle beraber 19 ilçemize hizmet etmeye çalışıyoruz. İnsanlarımızın ve siz değerli gençlerimizin ihtiyaçlarını gidermek için uğraşıyoruz. Sizler bizler için çok değerlisiniz ve bizim geleceğimizsiniz. Gençlik demek hazine, enerji, güç demektir. Yeni ufuklar hedefler demektir. İnşallah hedeflerinize kavuşur, istediğiniz üniversitelere yerleşirsiniz. Hepinize şimdiden başarılar diliyorum” dedi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku