banner175
Büyükşehir'in iftar bereketi bu kez Anafartalar'a taşındı
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ramazan aylarında gelenekselleştirdiği mahalle iftarları bu kez Anafartalar’da kuruldu.
 
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftara, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, mahalle muhtarları ve binlerce vatandaş katıldı.
 
İftar öncesi vatandaşların ramazanlarını kutlayan Başkan Zolan, ezanın okunmasıyla hep birlikte dua edip oruçlarını açtı. Başkan Zolan burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ramazanın güzel akşamlarından bir tanesini daha yaşadıklarını belirterek katılımın çok yoğun olduğunu, bunun da kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.
 
Ramazanın güzelliklerini, maneviyatını, ruhunu yaşatmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Zolan, “Böyle iftar sofraları çok kıymetli. Çünkü ramazan yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberliğin en üst seviyede yaşandığı aydır” dedi.
 
“ŞİMDİ SIRA ÜST YAPIDA”
Vatandaşların yoğun talebi, kendilerinin tespiti ile Anafartalar başta olmak üzere Dokuzkavaklar, Deliktaş, Fatih, Akvadi, Karşıyaka gibi mahallelerde büyük bir altyapı çalışmasına girdiklerini hatırlatan Başkan Zolan, eskiden bölgedeki kanalizasyon ve içme suyu hatlarının çok sıkıntılı olduğunu, masum bir yağışta dahi yolların göle döndüğünü hatırlattı.
 
Altyapının zor ve meşakkatli bir iş olduğunu anlatan Başkan Zolan, “Allah razı olsun vatandaşlarımızın da desteğiyle tüm zorluklara rağmen altyapıya girdik ve tamamladık. Şimdi sıra üst yapıda. Birçok yerde tamamlanan ve kısa sürede tamamlanacak üstyapı çalışmaları var” dedi.
 
Bir şehirde altyapı yoksa üste ne yapılırsa yapılsın anlamsız olacağını kaydeden Başkan Zolan, “İstedik ki geleceğimize altyapısı tamamlanmış bir şehir bırakalım” ifadelerini kullandı.
 
“SÖZ VERDİK, YAPTIK”
Özellikle Üçgen ve bölgesindeki mahallelerde bir zamanlar hava kirliliğinden dolayı nefes dahi alınamadığını hatırlatan Başkan Zolan, şöyle konuştu:
 
“Şehrimizde doğalgaz yoktu. Sağ olsun vatandaşlarımız ‘biz de doğalgaz kullanmak istiyoruz’ dediler. Çok şükür onu da söz verdik ve yerine getirdik. Bugün şehir merkezimizde herkes doğalgaz kullanabiliyor. Biz kalıcı işler yapıyoruz, günlük işlerle, yamalarla, boyalarla, 3-5 ay sonra kaybolacak işler değil. 50-100 yıl şehrimize hizmet edecek köklü eserler bırakmaya gayret ediyoruz. Allah’ım daha güzel işler yapmayı bizlere nasip etsin.”
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku