banner175
Büyükşehir'in koronavirüs mücadelesi devam ediyor

Denizli'de, Çin'in Wuhan kentinden başlayarak tüm dünyaya yayılan koronavirüse (Kovid-19) karşı tedbir almayı sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, şehrin yoğun olarak kullanılan caddelerinde yıkama ve dezenfeksiyon çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi'ne bağlı ekipler Lise Caddesi ile Çamlık Caddesi'nin Ulus Caddesi kesişimine kadar olan bölümünde yolu ve tüm kaldırımlarını sabunlu suyla yıkayarak dezenfekte etti. Cadde boyunca yol ve kaldırımları sabunlu suyla yıkayan ekipler talep eden esnafın işyerleri ile otobüs duraklarını da Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından ruhsatlı biyosidal ürünlerle dezenfekte etti. 
 
Koronavirüs seferberliği sürüyor
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşların koronavirüsten etkilenmemesi için başlattıkları seferberliğin sürdüğünü belirterek, alınan tedbirlerin aksatılmadan devam ettiğini söyledi. Tüm vatandaşları kurallara uymaya davet ederek kimsenin zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmaması gerektiğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Bizler vatandaşlarımıza hizmet edebilmek için sahada çalışıyoruz. Lütfen kendiniz ve sevdikleriniz için evde kalın" ifadelerini kullandı.
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku