banner175
Büyükşehir işyerlerini dezenfekte ediyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi koronavirüse (Kovid-19) karşı tedbirlerini düzenli bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda şehrin yoğun olarak kullanılan cadde ve meydanlarında yıkama ve dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştiren Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri işyerlerini de Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından ruhsatlı virüsidal etkili biyosidal ürünlerle dezenfekte ediyor. Bu kapsamda Servergazi Mahallesi’nde Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Adalet Mahallesi’nde Albayrak Meydanı ile İstiklal Mahallesi’nde Zübeyde Hanım Caddesi’nde hijyen çalışması gerçekleştiren Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri söz konusu güzergahlarda talep eden esnafın işyerleri ile otobüs duraklarını dezenfekte etti.
 
Denizlispor tesisleri de dezenfekte ediliyor
 
Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesi yeniden çalışmalarına başlayan Yukatel Denizlispor'un antrenmanlarını yaptığı Haluk Ulusoy Spor Tesisleri’ni de dezenfekte etti. Futbolcu soyunma odaları, koridorlar ve toplantı salonları ile tesislerde çalışanların görev yaptığı alanlarda dezenfekte uygulaması gerçekleştiren ekiplerin salgınla mücadeledeki çabası memnuniyetle karşılanıyor.
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku