banner175
Büyükşehir İtfaiye ekipleri Marmaris'te
Geçen yıl Muğla ve Antalya’da çıkan orman yangınlarına kayıtsız kalmayarak, itfaiye ekiplerini yangın bölgesine gönderen Denizli Büyükşehir Belediyesi, dün (21 Haziran 2022) akşam saatlerinde Marmaris ilçesinde başlayan orman yangınının söndürülmesine destek olmak için ekiplerini sevk etti. Bu kapsamda yangının yaşandığı Marmaris ilçesinin Hisarönü Mahallesi’ne Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na ait 2 arazöz ve 1pikap, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’na ait ise 2 su tankeri ile birlikte toplam 12 personel intikal etti. Yangın söndürme ve soğutma faaliyetlerine katılan ekipler, Bördübet mevkiindeki ormanlık bölgede sürdürülen çalışmalara destek vermeye başladı. Yangın söndürme çalışmalarına katılan ekipler su tankerleriyle de orman yangın söndürme arazözlerine su ikmali yapıyor.
 
Başkan Zolan'dan geçmiş olsun mesajı
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yangın dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak Muğla ve Marmaris’e geçmiş olsun dileğinde bulundu. Denizli Büyükşehir Belediyesinin tüm imkanları ile her zaman desteğe hazır olduğunu kaydeden Başkan Zolan, devletin tüm olanakları ile yangın bölgesinde bulunduğunu kaydederek, "Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Dualarımız Marmaris ile Allah'ım ülkemizi afet ve belalardan korusun. Allah’ım yangınla mücadele eden tüm kahramanlarımızın yar ve yardımcısı olsun" ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku