banner175
Büyükşehir İtfaiye ekiplerini Datça'ya sevk etti
Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Muğla’nın Datça ilçesinde başlayan orman yangınının söndürülmesine destek olmak için ekiplerini sevk etti. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na ait 1 pikap ve 2 arazöz ile Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’na ait 2 su tankeri ile toplam 11 personel Datça ilçesindeki Reşadiye ve Mesudiye mahallelerinde süren orman yangınlarına müdahale etmek için yola çıktı. Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yangına müdahale etmek için yola çıkmasını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan sosyal medya hesaplarından duyurdu. Başkan Zolan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz Muğla'nın Datça ilçesinde çıkan orman yangınına müdahale etmek üzere yola çıktı. Allah yar ve yardımcınız olsun. Geçmiş olsun Datça” ifadelerini kullandı.
 
Büyükşehir her zaman imdada koşuyor
 
Geçen yıl Muğla ve Antalya’da çıkan orman yangınlarına kayıtsız kalmayarak, itfaiye ekiplerini yangın bölgesine gönderen Denizli Büyükşehir Belediyesi, 21 Haziran 2022 akşam saatlerinde Marmaris ilçesinde başlayan orman yangınının söndürülmesine de destek olmuştu.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku