banner175
Büyükşehir, İzmir'in yaralarına koştu
Türkiye, öğle saatlerinde İzmir’in Seferihisar açıklarında meydana gelen ve yıkım yaratan 6.6 büyüklüğündeki depreme kilitlendi.
 
İzmir’den kısa süre içinde acı haberler gelmeye başladı. Çok sayıda binanın yıkıldığı İzmir’de acı tabloyu AFAD açıkladı. Açıklamaya göre 4 kişi hayatını kaybetti, 120 kişi de yaralandı.
 
Kurtarma çalışmaları devam ederken Denizli Büyükşehir Belediyesi de yardım için harekete geçti. Kısa sürede hazırlanan 20 uzman personel, 5 ekip halinde İzmir’e hareket etti. Ekipler, burada arama kurtarma çalışmalarına katılacak, yaraların sarılmasına destek olacak.
 
AKUT’TAN DA 18 KİŞİLİK EKİP YOLA ÇIKTI
Arama Kurtarma Derneği de (AKUT) İzmir’i yardım için harekete geçti. Denizli AKUT’tan arama ve kurtarma konusunda tecrübeli olan 18 gönüllü İzmir’e yardım için yola çıktı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku