banner175
Büyükşehir Kent Şairleri Topluluğu 8 yaşında
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu yeni dönem açılışı ve 8'nci yıldönümü dolayısıyla bir program düzenledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Gerzele Kültür Evi'nde düzenlenen programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu Başkanı Arzu Subakan Kabukçu, Şairler Topluluğu üyeleri, öğrenciler ve davetliler katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu'nun 8'nci yıldönümü pastasını kesen Başkan Zolan, Denizli'nin kültür ve sanatına katkı koyan tüm gönül dostlarına teşekkür etti. Başkan Zolan, "Şehrimizde fiziksel yatırımlar mutlaka olmalı ama onlar tek başına yeterli değil. Bizim özümüzü bilmemiz, köklerimizden kopmamamız gerek. Büyükşehir Belediyesi olarak bu değerleri kültürle, sanatla, şiirlerle anlatmayı  yol yapmak gibi asli görevimiz olarak gördük" dedi.
 
"Bu millet, zengin güçlü bir kökten geliyor"
 
Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu'nun bugüne kadarki yürüyüşünü imrenerek izlediğini ve her zaman yanlarında olduğunu kaydeden Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Ben burada bulunan yada burada bulunmayıp da katkı sağlayan tüm şairlerimize, yol arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Gençlerimiz, çocuklarımız yetişiyor, altyapı sağlam. Bu millet, zengin güçlü bir kökten geliyor. O zenginlik budansa da, zaman zaman soğuk vursa da filiz verecektir, kurumayacaktır inşallah. Her zaman el ele gayret edeceğiz. Şiirlerle güzelliklerle inşallah geleceğe yürüyeceğiz. Ben her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Denizli Büyükşiir Belediyesi olarak şiirimize, kültürümüze, edebiyatımıza şairlerimizle birlikte sahip çıkacağız."
 
8 yıldır güzel işlere imza attık
 
Kent Şairleri Topluluğu Başkanı Arzu Subakan Kabukçu ise, 8 yıldır güzel işlere imza attıklarını belirterek, "Bu hareket Denizli’den Türkiye’nin sınırlarını zorlayan bir hareket. Burada herkesin küçükten büyüğe emeği vardı. 8 yılda burada çok güzel bir kadro oluştu. Birçok güzel işler yaptık, birçok anma geceleri düzenledik ve Yaren Şairler Şöleni ile bunu taçlandırdık. Bunların hepsinin olmasında çok değerli Büyükşehir Belediye Başkanımızın emekleri, bizlere sonsuz güveni ve her zaman yanımızda olması çok önemliydi" ifadelerini kullandı. Konuşmanın ardından Başkan Zolan, Kent Şairleri Topluluğu Başkanı Kabukçu'ya çiçek ve plaket takdim etti.   
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku