banner175
Büyükşehir öğretmenleri unutmadı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kentte görev yapan öğretmenlere Türk halkının gönlünde taht kuran 90’lı yıllara damga vuran efsane şarkıların seslendirildiği özel bir konser düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa öğretmenler yoğun ilgi gösterdi. Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Genel Sanat Yönetmeni Hakan Eyiden yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın sahne aldığı konserde Hakan Eyiden ve solist Aydanur Demir 90’ların en sevilen eserlerini seslendirdi. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ni dolduran öğretmenler şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Eğitim camiasının yoğun ilgi gösterdiği konserde, Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nda bulunan 30 müzisyenin çaldığı 90’lara damgasını vuran birbirinden güzel eserler ile nostalji dolu anlar yaşandı.
 
Gönüllü eğitmenler de unutulmadı
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin 15 yıl önce temelleri atılan ve her geçen gün başarı çıtasını artıran Eğitim İçin El Ele projesine destek veren gönüllü eğitmenler için 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı düzenlendi. Çamlık Beyaz Kafe’de gerçekleştirilen programa Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Gençlik Meclisi Başkanı Tunahan Birden, Eğitim İçin El Ele Proje Koordinatörü Gülsen Eltutan ve gönüllü eğitmenler katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, gönüllü bir şekilde görevini yerine getiren eğitmenleri kutlayarak başarılarının devamını diledi.
 
Gençlik Meclisi’nden 97 yaşındaki Ahmet Ali öğretmene ziyaret
 
Sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra farklı konularda da eğitim ve bilgilendirme çalışmalarını sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu üyesi gençler 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde 97 yaşındaki emekli öğretmen Ahmet Ali Aycan'ı ziyaret ederek Öğretmenler Günü’nü kutladı. Duygusal anların yaşandığı ziyarette gençler emekli öğretmen Ahmet Ali Aycan'a çiçek hediye etti.
 

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku