banner175
Büyükşehir otobüsleri her gün temizleniyor
Denizli'de şehir içi toplu ulaşım hizmeti veren Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. bünyesindeki otobüsler her gün temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerinden geçiriliyor. Şehir merkezinde yaklaşık 50 hatta hizmet veren 230 otobüs vatandaşların hijyenik bir ortamda seyahat etmeleri için yılın 365 günü temizleniyor. Göreve başlamadan önce Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. İşletme Müdürlüğünde görevli temizlik personeli tarafından iç-dış temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerinden geçirilen otobüsler daha sonra vatandaşların hizmetine sunulmak üzere seferlerine çıkıyor.
 


Otobüs durakları da unutulmuyor
 
Otobüs iç-dış temizlik çalışmalarının yanında Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri şehir içinde kullanılan otobüs duraklarını rutin aralıklarla temizlik ve hijyen işlemlerinden geçiriyor. Otobüs durak temizlik çalışmaları özellikle kış mevsiminde daha sık yapılıyor. Otobüs ve durak temizliği için Sağlık Bakanlığının onay verdiği temizlik ve dezenfeksiyon malzemelerinin kullanıldığı belirtilirken, söz konusu temizlik ve hijyen çalışmalarının yaz-kış aksatılman sürdürülüyor.
 


Buharlı dezenfeksiyon makineleri kullanılıyor
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Turgut Özkan, araçların her görev dönüşü sonrasında temizlik ve bakım kontrollerinin yapıldığını belirterek, "Araçların her gün tüm iç ve dış temizliği yapılır ve otobüslerimizin tamamı hijyenik hale getirilir. Amacımız Denizli halkını güvenli sağlıklı bir ortamda gideceği yere en uygun şekilde ulaştırmak" dedi. Tüm gelişmeleri yakından takip ettiklerini anlatan Özkan, vatandaşların daha hijyenik şartlarda yolculuk yapması için ayrıca buhar makinesi kullandıklarını, bu makineyle otobüsün en ücra köşesine kadar dezenfeksiyon işleminin yapılabildiğini anlattı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku