banner175
Büyükşehir otobüsleri LGS için seferde
Denizli’de Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak merkezi sınava girecek öğrenciler, sınav yerlerine Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüsleri ile ücretsiz ulaşabilecek. Pandemi nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı 6 Haziran 2021 Pazar günü LGS'ye girecekler için Denizli Büyükşehir Belediyesinin otobüsleri hizmette olacak. Pazar günü tüm hatların çalışacağı belirtilirken ilk gidiş sefer saatinin 07.00 olduğu işaret edildi. Sınav giriş saati 09.30’dan ilk oturum sonuna dek seferlere ara verileceği kaydedilirken, ikinci oturum öncesi tek sefer daha yapacak otobüslerin sınav bitiminin ardından 14:00’de son seferlerini yapacağı belirtildi. Öğrenciler ve sınav görevlileri sınav giriş belgesi veya görevli belgelerini şoförlere göstererek, Büyükşehir Belediyesi otobüsleri ile ücretsiz seyahat edebilecek.

Başkan Osman Zolan'dan başarı mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, pazar günü düzenlenecek sınava katılacak tüm 8. sınıf öğrencilerine başarılar diledi. Öğrencilerin sınavı başarıyla geçireceğini inandığını ifade eden Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Çocuklarımız ortaokulu bitirip hedefleri doğrultusunda bu sınavla inşallah istedikleri liseye girecekler. Tüm öğrencilerimize başarıῘar diliyor, bugüne kadar gösterdikleri çalışmaların mutluluklarına vesile olmasını temenni ediyorum. Allah’ım muvaffak eyῘesin."
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku