banner175
Büyükşehir, ramazan gecelerine renk katıyor
Denizli Büyükşehir Belediyesinin vatandaşların ramazan ayını dolu dolu yaşaması için hazırladığı özel programlar devam ediyor. Saat 20.30’dan itibaren eski ramazanları aratmayan etkinliklerin sunulduğu Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde sevilen sanatçı Ahmet Yenilmez’in II. Abdülhamit Han adlı tiyatro oyunu sahne aldı. Programa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serhat Akbulut, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Usta sanatçı Ahmet Yenilmez’in kaleme aldığı Sultan 2. Abdülhamid Han’ın şehzadelik günlerinden başlayıp son günlerine kadar olan dönemini baba-kız ilişkisi üzerinden anlatan oyun büyük beğeni topladı. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı eser izleyicilerden büyük alkış topladı. Gecenin sonunda Genel Sekreter Yardımcısı Akbulut, sanatçı Yenilmez’e üzerinde Denizli hırızu bulunan kaide verdi.
 
Bu hafta neler var?
 
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7’den 70’e herkese hitap eden ramazan etkinlikleri doludizgin devam ederken bu hafta da birbirinden güzel programlar saat 20.30’dan itibaren vatandaşların karşısına çıkacak. Tüm Denizlililerin davetli olduğu etkinliklerin detayına  https://www2.denizli.bel.tr/userfiles/image/site/Ramazan-Etkinlik-Programi-2022.pdf adresinden ulaşılabiliyor.
 
11 Nisan Pazartesi 21.30 – Mahşeri Cümbüş (Tiyatro)
 
12 Nisan Salı 21.30 – Necip Fazıl – Bir Adam Yaratmak (Tiyatro)
 
13 Nisan Çarşamba 21.30 – Nihal Salda (Türk Halk Müziği Konseri)
 
14 Nisan Perşembe 21.30 – Yeşilçam Şarkıları (Türk Sanat Müziği Konseri)
 
15 Nisan Cuma 21.30 – Fatih Erkoç (Konser)
 
16 Nisan Cumartesi 21.30 – Ahmet Özhan (Tasavvuf Musikisi)
 
17 Nisan Pazar 21.30 – İbrahim Sadri (Şiir Dinletisi)
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku