banner175
Büyükşehir sağlıkçılara ulaşım desteğini 30 Haziran'a kadar uzattı
Denizli Büyükşehir Belediyesi salgına karşı en ön safta mücadele eden sağlık kurumu çalışanları ile eczacılara yönelik ulaşım desteğini devam ettirme kararı aldı. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının yayılmasının önlenmesine yönelik tedbirler kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi 2020 yılı Mart ayından bu yana sağlık kurumu çalışanları ile eczacılara yönelik hayata geçirdiği belediye otobüsleri ile ücretsiz ulaşım desteğini 30 Haziran 2022’ye dek uzattı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kovid-19'a karşı canları pahasına salgının en başından bu yana büyük bir gayret ve emekle mücadele eden tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, "Bu zorlu süreçte büyük fedakârlık gösteren sağlık çalışanlarımız ile eczacılarımıza müteşekkiriz. Büyükşehir Belediyemize bağlı toplu taşıma araçlarını milletimizin kahramanı sağlıkçılarımız 30 Haziran 2022’ye kadar ücretsiz kullanmaya devam edecek” diye konuştu.
 
Büyükşehir tüm imkânlarıyla vatandaşların yanında
 
Yaşanan zor günlerin atlatılması için herkese çok önemli görevler düştüğünü anlatan Başkan Osman Zolan, "Tüm dünyanın olumsuz etkilendiği bu zorlu süreçte, tüm imkânlarımızla vatandaşlarımızın yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Tüm hemşehrilerimizi koronavirüs tedbirlerine harfiyen uymaya davet ediyorum. İnşallah bu süreci bir an önce atlatıp sağlıklı günlere kavuşuruz” ifadelerini kullandı.
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku