banner175
Büyükşehir tedbirlerini artırmayı sürdürüyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi corona virüsüne karşı aldığı önlemlerini artırarak devam ettiriyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki şehir içi otobüslerde her gün yapılan temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerine ilçelere hareket eden tüm araçlar da dahil edildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’na bağlı ekiplerin koordine ve denetiminde Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Terminali’nden ilçelere hareket eden yolcu otobsü ve minibüslerinde dezenfekte çalışması başlatıldı. Dezenfekte uygulaması yaptırmayan araçların ise sefere çıkışına müsaade edilmiyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Terminali’nden günlük 600 dolayında yolcu minibüs ve aracın ilçelere hareket ettiği, bu araçlarda ise yaklaşık 6000 vatandaşın seyahat ettiği bildirildi.

 
Dezenfeksiyon uygulamaları sürüyor
 
Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler de, Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Zabıta Daire Başkanlığı Hizmet Binası, Fen İşleri Daire Başkanlığı Hizmet Binası, Çatalçeşme Oda Tiyatrosu, Trafik Eğitim Parkı, Asfalt Şantiyesi ve diğer tüm hizmet birimlerinde de dezenfeksiyon uygulamalarını sürdürüyor.
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku