banner175
Büyükşehir yatırımları 2017'ye damgasını vurdu
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, Nisan ayı son oturumu Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın başkanlığında gerçekleştirildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi 2017 yılı Faaliyet Raporu’nun görüşüldüğü toplantıda konuşan Başkan Osman Zolan, 2017'nin önceki yıllar gibi çok başarılı geçtiğini söyledi. Yüzde 95 oranında gider, yüzde 103 oranında gelir bütçesi gerçekleştirerek 2017'yi hedeflenenin üzerinde tamamladıklarını ifade eden Başkan Zolan, “Hem gider, hem gelir anlamında başarılı bir belediyemiz var. Zaten bütçede yüzde 70’in üzerine çıkan belediye başarılıdır, yüzde 80-90 ayrı bir boyuttadır. Hele Yüzde 100’ün üzeri hedefe vardıysa o ayrı bir güzelliktir. Giderde yüzde 95, gelirde yüzde 103’ü gerçekleştirdik. Bütçelerin gerçekleşmesi önemlidir. Şükürler olsun, büyükşehir statüsüne kavuştuğumuz günden beri, 19 ilçe 622 mahallemize ayrım gözetmeksizin, ihtiyaç neyse var gücümüzle çalıştık” diye konuştu  
 
“TARİH YAZDIK”
2017 yılında tamamlanan ve devam eden hizmetleri tek tek anlatan Başkan Osman Zolan, makamların geçici eserlerin kalıcı olduğuna dikkat çekti. Başkan Zolan “Birlikte çok güzel eserler bıraktık. Kendinizle ne kadar gurur duysanız azdır. Tarih yazdık. 2017 yılında tarihte bir sayfa yazıldı ve başarılı bir yıl geçti. İnşallah bu 2018’de daha da artacak. Şunu net olarak söylüyorum 2017 yılı, geçirdiğimiz 4 yılın en muhteşem yılıdır. 2018’de inşallah 2017’den daha iyi ve daha güzel olacak. İnşallah hepimiz geride güzel eserler bırakmış olacağız. Emek veren ve katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Faaliyet raporumuz, Denizlimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 
BÜYÜKŞEHİR YATIRIMLARINA ÖVGÜ
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 2017 yılı faaliyet raporu sunumunun ardından meclis üyeleri tarafından uzun süre alkışlandı. İlçe belediye başkanları ve meclis üyeleri Denizli Büyükşehir Belediyesinin yaptığı yatırımlardan ilçelerinin hak ettiğini aldığını vurgulayarak hizmetlerden övgüyle bahsetti. Konuşmaların ardından yapılan oylamada Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2017 yılı Faaliyet Raporu kabul edildi.
 
KOMİSYON VE ENCÜMEN SEÇİMİ YAPILDI
Öte yandan meclis komisyonları seçiminin yapıldığı gündemde Denizli Büyükşehir Belediyesi encümen üyeleri de belirlendi. Encümen üyeliklerine Selma Yıldız, Ahmet Bakırtaş, Fazıl Altıntaş, Özay Tanrıverdi ve Kudret Gürkaynak  seçildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku