banner175
Büyükşehir yüzme kurs kayıtları başlıyor
Denizli Büyükşehir Belediyesinin açıldığı ilk günden itibaren yüzme öğrenmek isteyen vatandaşların akınına uğradığı kapalı yüzme havuzu ve spor komplekslerinde yaz dönemi kurs kayıtları başlıyor. Denizlililerin her dönem yoğun ilgi gösterdiği yüzme kursu kayıtlarının Denizli merkezdeki Kayıhan, İncilipınar, Anafartalar-Dokuzkavaklar ve Çakmak-Karahasanlı Kapalı Yüzme Havuzları için https://apps.denizli.bel.tr/spormerkezionlinebasvuru/ internet adresinden veya Denizli Büyükşehir Belediyesi Spor Merkezi, Yenişehir Spor Merkezi ve İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nden yapılabilecek. İlçelerde yüzme kursuna kayıt yaptırmak isteyenler ise Tavas, Honaz ve Çivril Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nde bulunan kayıt ofislerine müracaat edebilecek.
 
Müracaat tarihleri
 
Yüzme kursları ile ilgili bilgi almak isteyen vatandaşların mesai saatleri içerisinde 0 (258) 262 11 22 numaralı telefonu arayabilecekleri ifade edilirken kapalı yüzme havuzları ve başvuru tarihleri şöyle: İncilipınar ve Tavas Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde kayıtlar 27 Mayıs 2019’da; Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde kayıtlar 29 Mayıs 2019’da; Karahasanlı-Çakmak, Anafartalar-Dokuzkavaklar, Çivril ve Honaz Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde kayıtlar 10 Haziran 2019'dan itibaren başlayacak."
 
Başkan Zolan’dan davet
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, özellikle çocukların ve gençlerin sporla iç içe yaşaması için bu yatırımları hayata geçirdiklerini ifade etti. Başkan Osman Zolan, “Şehrimize kazandırdığımız tesislerimizde eğitim alan çocuklarımız, gençlerimiz yarının sporcuları, şampiyonları olacak inşallah. Başta çocuklarımız, gençlerimiz, hanım kardeşlerimiz olmak üzere herkesi kurslarımıza bekliyoruz. Denizli’de yüzme bilmeyen kimse kalmasın” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku