banner175
Büyükşehir'den 331 ASM'ye koruyucu set

Denizli Büyükşehir Belediyesi koronavirüse (Kovid-19) karşı aldığı tedbirler kapsamında sağlık çalışanlarını yalnız bırakmıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesinin 19 ilçede hizmet veren Aile Sağlığı Merkezlerinde görevli sağlık çalışanlarına yönelik başlattığı koruyucu hijyen ve sağlık seti dağıtımı tamamlandı. Bu kapsamda dağıtılan koruyucu hijyen ve sağlık setinden kent genelindeki 200'ü merkez olmak üzere 331 Aile Sağlığı Merkezi’nde görev yapan aile hekimleri ile sağlık çalışanları faydalandı. Hazırlanan koruyucu setin içerisinde 1 kutu maske, 2 kutu eldiven, dezenfektan ve kağıt havlu yer alırken, sağlık çalışanları uygulamadan son derece memnun olduklarını belirterek, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi daha önce kentteki tüm sağlık çalışanlarına, eczacı ve eczanede çalışanlara belediye otobüsü ile ücretsiz ulaşım kolaylığı sunmuştu.
 
"Bu zor günlerin üstesinden hep birlikte geleceğiz"
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, toplum sağlığı için büyük bir özveri ve fedakarlıkla çalışan sağlık çalışanlarının her zaman yanlarında olduklarını belirtti. Bu kapsamda Aile Sağlığı Merkezlerindeki sağlık çalışanlarına yönelik koruyucu sağlık ve hijyen seti desteğinde bulunduklarını kaydeden Başkan Osman Zolan, "Sadece kent merkezimizde değil, toplam 19 ilçemizde faaliyet gösteren 331 Aile Sağlığı Merkezimizde görev yapan tüm sağlık çalışanlarımıza koruyucu set dağıtımımızı tamamladık. Virüse karşı devletin tüm kurumlarıyla beraber çalışmayı sürdürüyoruz. İnşallah bu zor günlerin üstesinden hep birlikte geleceğiz" dedi.
 
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku