banner175
Büyükşehir'den 8 Mart'a özel etkinlikler
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısı ile hafta boyunca birbirinden güzel etkinliklerle Denizlili kadınları buluşturacak. Kadına yönelik farkındalık çalışmalarını ara vermeden sürdüren Kent Konseyi Kadın Meclisi, düzenlenecek olan etkinliklerle Denizlili tüm kadınlara özel olduklarını bir hafta boyunca hatırlatmayı hedefliyor. Etkinliklerin 8 Mart’ta düzenlenecek finalinde ise Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde saat 14.00’de usta şair Ahmet Selçuk İlkan, birbirinden güzel eserlerini Denizlili kadınlar için seslendirecek. Kendilerine ve 8 Mart Dünya kadınlar günü etkinliklerine verdiği destekten dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür eden Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, hazırladıkları programlara tüm Denizlili kadınları davet etti.
 
8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ PROGRAMLARI
1 Mart 2022 Salı Saat: 13.00 “Geç Kalanlar” Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu / Tiyatro Oyunu
 
2 Mart 2022 Çarşamba Saat: 13.00 “Kadın Uygarlıktır” Şarkılı Şiirli Buluşma / Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı ortaklaşa programı
 
3 Mart 2022 Perşembe Tekstil fabrikasında çalışan kadınlarımızı ziyaret
 
4 Mart 2022 Cuma Saat: 11.00- 15.00 “Kendini Şımart Etkinliği” kendi hediyemizi kendimiz tasarlıyoruz
 
4 Mart 2022 Cuma Saat: 13.00 “Sandıkları Açıyoruz”
 
8 Mart 2022 Çarşamba saat: 11.00 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı (Çelenk sunma töreni)
 
14: 00 Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi - Ahmet Selçuk İlkan Konseri
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku