banner175
Büyükşehir'den çocuklara karne hediyesi
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 2022-2023 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatili öncesi bünyesinde eğitim verdiği Sosyal Etkinlik Merkezi öğrencilerine sürpriz yaptı. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin kentin 10 farklı bölgesinde eğitim verdiği Sosyal Etkinlik Merkezlerinin 5,6,7 ve 8’nci sınıf öğrencilerine sömestr tatillerini verimli bir şekilde geçirebilmeleri için eğitici ve eğlenceli içeriklerle dolu kaynak kitaplar hediye etti. Zeka oyunları ile Türkçe, Matematik ve Fen Bilgisi kitapları Mehmet Akif Ersoy, Fatih, Karaman, Kayıhan, Sevindik, Yenişehir, Gökpınar, Anafartalar, Aktepe ve Atalar Sosyal Etkinlik Merkezi’nde eğitim gören yaklaşık 700 öğrenciye teslim edildi.
 
Başkan Zolan’dan çocuklara iyi tatiller mesajı
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çocukların bu ülkenin ve şehrin yarınları olduğunu vurgulayarak eğitim için tüm imkanlarını seferber etmeye devam edeceklerini belirtti. Başkan Zolan, “Sizler bizim geleceğimiz, ülkemizin yarınları, umut ışığımızsınız. Sizlerin mutlu bireyler olarak büyümesi, öğrenim hayatını keyifli bir şekilde geçirmesi en önemlisi de eğlenerek öğrenmesi en büyük hedefimizdir. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne kadar birçok projeye imza attık. Bunların içinde bizi en çok mutlu eden, heyecanlandıran ve öncelikli olan eğitim alanında yaptığımız projelerimizdir. Tüm öğrencilerimize keyifli ve eğlenceli bir yarıyıl tatili diliyorum" dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku