banner175
Büyükşehir'den dev yüzme havuzu yatırımları
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında kente kazandırılacak 7 kapalı yüzme havuzu projesinden olan İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu tamamlandı.


Denizli merkezdeki yüzme havuzu projelerinden olan ve bir süre önce temelleri atılan Anafartalar-Dokuzkavaklar  ile 1200 Evler’in olduğu Çakmak bölgesine hitap edecek kapalı yüzme havuzu projeleri ise tüm hızıyla devam ediyor. Sadece yüzme havuzu olarak değil içerisindeki spor salonlarıyla diğer spor dallarına da hizmet verecek dev spor merkezleri yüzme sporuna en üst seviyede katkı sağlayacak.
 

İlçelerdeki kapalı yüzme havuzları

 
Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezinde hayata geçirdiği yüzme havuzu projeleri hızla devam ederken, ilçelerde yapılacak kapalı yüzme havuzları da yükselmeye devam ediyor.  Bu kapsamda bir süre önce temeli atılan Acıpayam Kapalı Yüzme Havuzu yapımı sürerken, kısa süre önce Honaz Kapalı Yüzme Havuzunun inşası da başladı. Çivril Kapalı Yüzme Havuzu’nun ise ihalesi yapıldı, ilk kazmanın vurulacağı günü bekliyor. Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2014 yılında kent merkezinde hayata geçirdiği Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu ile birlikte kentte bir zamanlar 1 tane olan yüzme havuzu sayısı 10’a yükselecek. 
 

“Sadece şehrin merkezine yetmez”

 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, büyükşehirin ardından “Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak” dediklerini hatırlatarak, “Kapalı yüzme havuzlarımız sadece şehrin merkezine yetmez dedik. Honaz ilçemize de bir kapalı yüzme havuzu inşa ediyoruz. Çivril ve Tavas’ta da ihalelerimiz tamamlandı, yakında kazmayı vuracağız. Bir süre önce yapımına başladığımız Acıpayam’daki kapalı yüzme havuzu inşaatımız da şu an devam ediyor. Bir zamanlar Denizlimizde 1 tane olan kapalı yüzme havuzu inşallah bu yılsonuna kadar 10’a ulaşacak. Biz bunu kendi öz kaynaklarımızla, Denizlimizin kaynağıyla yapıyoruz. Hizmet etmek için bu tür tesisleri yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku