banner175
Büyükşehir'den gençlere özel Oryantiring Yarışması
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında farklı bir organizasyona imza atarak gençlere özel Oryantiring Yarışması düzenledi. İncilipınar Parkı’nda düzenlenen yarışmaya 104 sporcu katılırken, gençler 3 kilometrelik parkurda 16 hedefe ulaşmak için mücadele etti. Yarışmanın erkekler kategorisinde Denizli İl birincisi Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci Kadir Seyit Tekin, ikinci Erbakır Fen Lisesi öğrencisi Asilcan Yaman, üçüncü Erbakır Fen Lisesi öğrencisi Mehmet Ertuğrul Şen, dördüncü Erbakır Fen Lisesi öğrencisi Enes İsanmaz oldu. Kızlar kategorisinde ise Denizli il birincisi Merkezefendi İmam Hatip Lisesi öğrencisi Elif Maşalı, ikinci Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Rümeysa Kabaca, üçüncü Erbakır Fen Lisesi öğrencisi Zeynep Alaybaşı, dördüncü Erbakır Fen Lisesi öğrencisi Eylül Aktaş oldu.
 
Ödüller Başkan Zolan’dan
 
Yarışma sonunda düzenlenen ödül törenine katılarak gençlerle bir araya gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, oryantiringin fiziksel ve zihinsel beceri gerektiren bir doğa sporu olduğunu söyledi. Yarışmaya katılan öğrencileri tebrik eden Başkan Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak birçok dalda ücretsiz sor kursları düzenlediklerini belirterek gençlere mutlaka en az bir dalda spor yapmalarını tavsiye etti. Bir süre gençlerle sohbet eden Başkan Zolan daha sonra dereceye giren öğrencilerin madalya ve ödüllerini verdi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku