banner175
Büyükşehir'den minibüs şoförlerine eğitim
Ulaşım alanında birçok projeye imza atan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Emniyet Müdürlüğü ve Şoförler Odası işbirliği ile minibüs şoförlerine yönelik trafik eğitim programı düzenliyor. Denizli'de bulunan 23 minibüs hattındaki 1500 şoför, iki hafta süreyle verilecek eğitimlerde; trafik, hat minibüsü işletmeciliği ve yönetmelikleri, halkla ilişkiler, araç güvenliği ve uygunluğu, kılık kıyafet ile toplu taşıma adabı gibi konularda bilgilendirilecek. Denizli Şoförler Odası seminer salonunda düzenlenen eğitim kapsamında sunum ve eğitimler, Denizli Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ile Denizli Şoförler Odası yetkilileri tarafından yapılacak.
 
Katılım belgesi verilecek
 
Eğitim programının ilk gününe, Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Şube Müdürlüğü’nden Ramazan Yamaç ve Engin Aydemir, Denizli Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri Mithat Tüzüner, Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci hat minibüs şoförleri katıldı. Denizli Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri Mithat Tüzüner tarafından katılımcılara genel trafik bilgileri eğitimi verildi. İki hafta sürecek eğitimlerin sonunda 1500 minibüs şoförüne katılım belgesi verileceği ifade edildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku