banner175
Büyükşehir'den muhteşem bale ve zumba kids gecesi
Denizli Büyükşehir Belediyesinin “Denizli’de spor yapmayan kalmayacak” sloganı ile hayata geçirdiği ücretsiz spor kurslarının bale ve zumba kids branşlarında eğitim alan 175 çocuk muhteşem bir geceye imza attı. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda düzenlenen programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer, davetliler ve binlerce vatandaş katıldı. Bale ve zumba kids branşları yılsonu gösterisinde hünerlerini sergileyen çocuklar izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Uzun süre alkışlanan 175 kişilik dev kadro, ışık ve müziğin muhteşem uyumu ile izleyenleri adeta büyüledi. Gecenin sonunda izleyicilere seslenen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda, vatandaşların istekleri doğrultusunda çalışmalar yaptıklarını söyledi.
 
“Birlikte daha güzele…”
 
Başkan Osman Zolan, “Bizim çocuklarımız, yavrularımız, her şeyin en iyisi ve en güzeline layık. Onlara he türlü imkanı sunmak gerekiyordu, biz de Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklarımıza, gençlerimize, geleceğimize yatırım yapmak anlamında böyle bir eğitim verdik. Eğitimcilerimize ve gözbebeği yavrularını bizlere emanet eden velilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi. Çocukların kendilerini geleceğe hazırlaması için birçok imkan sağladıklarını kaydeden Başkan Zolan, “Birlikte daha güzele, çocuklarımıza daha iyi imkanlar sağlamak için çalışıyoruz” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku