banner175
Büyükşehir'den nazım imar planı toplantısı
Denizli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği Denizli’nin 1/25000’lik nazım imar planı bilgilendirme toplantısının ikincisi düzenlendi. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda düzenlenen etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe belediye başkanları, Büyükşehir Belediyesi meclis grup başkanvekilleri, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve davetliler katıldı. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu toplantının niteliğinin büyük bir önem arz ettiğini belirterek, “Şehrimiz için uzun zamandır yapılan en önemli toplantılardan birisi, Denizlimizin büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla beraber 30 Mart 2014’ten sonra şehrimizin bütün ve büyükşehir olarak iş ve işlemlerin yürütülmesiyle birlikte planlamanında bütün hale gelmesi tüm ili kapsayan 1/25000’lik nazım imar planının yapılmasını gündemimize almıştık” dedi.
 
Başkan Osman Zolan: “Katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum”
 
Planlama olmadan yapılacak işlerin zaman içerisinde sıkıntılar doğurabileceği veya telafisi olmayan bir noktaya gelineceğini aktaran Başkan Osman Zolan, “ Olaya bütün bakıp, ilimizi tüm şekilde planlayarak ve ilçelerimizi tek tek ele alarak bütünün içinde güzellikleri ayrı ayrı değerlendirmeliyiz. Tüm etkenlerle birlikte vatandaş ve kurumlarımızla hem yüzyüze görüşme hem de resmi anlamda bilgi ve belge almakla başlanan bir yürüyüş söz konusu. 2 yıla yakın süredir binlerce evrak, binlerce görüş ve emek var. Katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
“Şehrimizi bu plan daha güzele götürsün”
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 1/25000’lik nazım imar planıyla Denizli’nin tüm güzelliklerini, avantajlarını ortaya koyarak, ihtiyaçların giderilmesi ve sıkıntıların ortadan kaldırma amacı taşıdıklarını söyledi. Başkan Zolan, “Yeni kurulan büyükşehirler kapsamında 1/25000’lik nazım imar planını bu noktaya getiren ilk Denizli Büyükşehir Belediyesi’dir. Bütün düşünüp, bütün planlamak gerekiyor. Bu  1/25000’lik nazım imar planı inşallah şehrimizin büyükşehir olmasından sonra yapılmış olan kurumsal anlamda gelecek anlamında en önemli, belki bugün hissedilmeyecek normal yaşantımızda önümüzü açma ve çerçeve planlama anlamında en önemli planlamadır.  Şehrimizi bu plan daha güzele götürsün. Daha mutlu olalım, daha huzurlu ve planlı bir şekilde geleceğimizi görelim ve adımlarımızı atalım. Sizlerinde katkı sağlamasını diliyor ve bu dönem bitmeden de 1/25000’lik nazım imar planının meclisimize gelmesini arzu ediyorum” diye konuştu. Açılış konuşmasının ardından hazırlanan ilçe sunumları ve plan detaylarının sunumu gerçekleştirildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku