banner175
Büyükşehir'den şehidine vefa
Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı toplantılarının 2’nci birleşimi Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın başkanlığında yapıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile mecliste grubu bulunan tüm partilerin grup başkan vekillerinin imzalarıyla sunulan; Akhan Mahallesi’ndeki yaya üst geçidine, geçtiğimiz yıl Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde şehit olan Piyade Er Doğan Acar’ın isminin verilmesine ilişkin önergesi görüşüldü. Kabul edilen önerge ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında Akhan Mahallesi’nde yapılan yaya üst geçidine Şehit Er Doğan Acar’ın isminin verilmesi kararlaştırıldı.
 


İsmi yaşayacak

 
Türk milletinin bu vatan için canını veren şehitlerini her zaman saygı, minnet ve şükranla anacağını belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,  “Şehit Er Doğan Acar’ın adını Akhan’daki yaya üst geçidimize veriyoruz. İsmi orada yaşayacak. Şehidimizin mekanı cennet olsun” dedi.
 
Başkan Zolan, şehit annesinden izin almıştı
 
Başkan Zolan, geçtiğimiz ay Şehit Er Doğan Acar’ın Akhan Mahallesi’ndeki baba evini ziyaret etmiş ve şehidin annesi Fatma Acar’dan, burada yapılan yaya üst geçidine evladının adının verilmesi için izin istemişti. Şehit annesi ise bu karardan gurur duyacağını ifade ederek, “Doğan'ımın adını koyarsanız beni sevindirirsiniz. Kapımı açtığım an onun ismini gördükçe mutlu olacağım. Benim çocuğumu unutmadılar diye. Doğan’ın adını orada görmek bana gurur verir” ifadelerini kullanmıştı.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku